David's Mesquite Smoked Texas Piept

David's Mesquite Smoked Texas Piept
David's Mesquite Smoked Texas Brisket ar putea fi doar rețeta evreiască pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 366 de calorii . Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 16 și costă 2,83 USD per porție . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 4 ore și 40 de minute . Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați piept de vită, usturoi, condimente și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 82% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: piept afumat, frecat cu condimente, piept în stil Texas pe pâine prăjită Texas , piept de vită afumat: Texas BBQ Classic și pieptă afumată: Texas BBQ Classic .

Instrucțiuni

1
Faceți tăieturi adânci în piept cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Puneți cuișoare până la capăt în tăieturi. Presărați generos pieptul cu condimente grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente GreceștiCondimente Grecești
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
3
Pune lemn de mezquite peste cărbuni cenușii/arde.
4
Pune pieptul cu partea grasă în jos pe grătar. Afumați timp de 2 ore și nu întoarceți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți carnea și înfășurați strâns de 2 ori în folie de aluminiu foarte grea. Dam la cuptor pentru 2 ore pe o tava de biscuiti la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea (învelit încă în folie) cu 30 de minute până la 1 oră înainte de servire pentru a lăsa carnea să se întărească și sucul să fie absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Brisket. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Ai putea încerca Happy Face Syrah Wine. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Happy Face Syrah Vin
Happy Face Syrah Vin
Marele lovitor al lumii Rhone, Pe nas o veche aromă pământoasă-erbacee. Boysenberry strălucitor, fructe de mure în față, urmate de un finisaj minunat de prune și caise! Piperul, cuișoarele și o notă de rozmarin sunt factori care contribuie la complexitatea acestui vin, completată cu corpul său mediu și culoarea profundă frumoasă. Se asortează excelent cu o gamă largă de grătar! Tri-tip, carne roșie și preferatul meu un burger cu brânză albastră.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate58
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista