Latkes

Latkes
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate și 30 de aperitive? Latkes ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 36 de calorii, 3 g de proteine și 0 g de grăsime. Pentru 59 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sare, dovlecel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 de minute. Hanukkah va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 57%. Rețete similare includ Latkes, Best Latkes și Latkes.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cu mâna dovleceii, jumătate de ceapă, 1/8 de cană de înlocuitor de ou, 1/4 de linguriță de sare și 1/4 de linguriță de piper. Într-un alt castron mare, combinați cu mâna dovleceii, jumătate de ceapă, 1/8 de cană de înlocuitor de ou, 1/4 de linguriță de sare și 1/4 de linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încinge o grătar mare antiaderent la foc mare; va fi suficient de fierbinte când o picătură de apă sfârâie când este scăpată la suprafață. Stoarceți excesul de lichid din amestecurile de dovlecei și dovlecei. Lucrând în loturi, pentru a nu supraaglomera grătarul, aruncați cu grijă 1 lingură grămadă din ambele aluat pe grătarul fierbinte și aplatizați cu o spatulă pentru a forma forma de clătită. Gatiti cateva minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Repetați până când nu mai rămâne aluat. Păstrați cald într-un cuptor mic (250 de grade F) până când toate latke-urile sunt făcute, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateNormal
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriievreiesc
OcaziiHanukkah
Revista