Piept de vită pe chifle

Piept de vită pe chifle
Piept de vită pe chifle este o rețetă evreiască care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 371 de calorii, 29 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Hanukkah. Un amestec de fum lichid, zahăr brun, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt pieptul de vită, pieptul de vită Cajun și pieptul de vită înăbușit.

Instrucțiuni

1
Combinați ghimbirul și muștarul; frecați peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se coace, neacoperit, la 325° timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Se lasa sa stea 20 de minute. Tăiați carnea subțiri peste bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Puneți într-o folie de 13 inchi. x 9-in. vas de copt. Într-un castron, combinați apa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, zahărul brun, Liquid Smoke dacă doriți și pudra de chili; se toarnă peste carne. Acoperiți strâns cu folie; coaceți încă 3 ore sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Serviți pe chifle dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să combinați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista