Piept de vită fraged la fiert

Piept de vită fraged la fiert
Pieptul de vită fraged gătit lent este un fel principal care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39 g de proteine, 14 g de grăsime și un total de 330 de calorii. Pentru 2,71 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, sare, sos Worcestershire și pudră de usturoi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanukkah. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat evreiesc. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 68%, care este solid. Rețete similare sunt pieptul de vită fiert lent, pieptul de vită fiert lent și pieptul de vită la grătar.

Instrucțiuni

1
Tăiați pieptul în treimi; puneți într-un 5-qt. Care gateste incet. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase; se toarnă peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru BurnițăUlei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru Burniță
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
1/2 Cana Nuci De Pin Tocate1/2 Cana Nuci De Pin Tocate
2
Tăiați carnea subțiri peste bob. Dacă doriți, îngroșați lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să combinați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista