Piept de vită în stil Texas

Piept de vită în stil Texas
Pieptul de vită în stil Texas necesită aproximativ 6 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 444 de calorii, 48 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,19 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați fum lichid, piper, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Va fi un succes la evenimentul tău Hanukkah. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat evreiesc. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Rețete similare includ pieptul de vită la grătar în stil Texas, pieptul afumat, frecat cu condimente, pieptul în stil Texas pe pâine prăjită și pieptul în stil Texas.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul Worcestershire, pudra de chili, foile de dafin, usturoiul, sare de țelină, piper și, dacă doriți, fumul lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum LichidFum Lichid
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sare De țelinăSare De țelină
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Tăiați pieptul în jumătate; Adăugați în coș. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
3
Transferați carnea de vită într-un recipient de 5 sau 6 litri. Care gateste incet; adauga bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Pentru sos, intr-o cratita mica, caliti ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă ingredientele rămase; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6
Scoateți pieptul din aragazul lent; aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
7
Pune 1 cană de suc de gătit într-o cană de măsurat; degresat degresat.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
8
Adăugați la sosul grătar. Aruncați sucurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
9
Întoarceți pieptul în aragazul lent; deasupra cu amestecul de sos. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute pentru a permite aromele să se amestece. Tăiați carne de vită în felii subțiri peste bob; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista