Cotlete de miel la grătar cu muștar Porcini
Cotletele de miel la grătar cu muștar Porcini sunt un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de apă fierbinte, unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete de miel la grătar cu muștar Alma, Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar de muștar, și Cotlet De Miel De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (căldură medie-mare pentru gaz); vezi procedura de grătar. Înmuiați ciupercile în apă fierbinte (2 căni) până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Ridicați ciupercile din apă și strecurați lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie așezată peste o cratiță mică. Tăiați gros ciupercile.
Se fierbe lichidul de ciuperci în cratiță până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 13 până la 15 minute.
Bateți muștarul, untul și 1/8 linguriță de piper și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă ciupercile.
Se transferă într-un castron mic și se răcește ușor. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel.
Între timp, pulsați rozmarin, sare kosher, usturoi și 1/2 linguriță piper într-un robot de bucătărie pentru a forma o pastă grosieră, răzuind părțile laterale. Frecați uleiul peste cotlet, apoi acoperiți uniform cu amestec de rozmarin.
Grătar cu ulei, apoi grătar cotlete în 2 loturi, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, 4 până la 6 minute pe lot pentru mediu-rar.
Presărați muștar porcini cu lingura rămasă de pătrunjel și serviți cu miel.
Avignonesi Rosso di Toscana ' 05
* Muștarul Porcini, fără pătrunjel, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Se aduce la temperatura camerei, apoi se amestecă 2 linguri de pătrunjel și se presară cu restul.* Amestecul de rozmarin poate fi făcut cu 8 ore înainte și răcit.