Cocktail congelat de fructe de pădure

Cocktail congelat de fructe de pădure
Cocktailul Wild Berry Freeze necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 129 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 2,53 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca o băutură accesibilă. Mergeți la magazin și luați un strop de bere cu ghimbir, rachiu de zmeură, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de lingură de 40%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Congelare cu fructe de pădure de ciocolată, plăcintă cu fructe de pădure și salată de fructe de grâu sălbatice.

Instrucțiuni

1
Combinați Schnapps, vodca și un strop de grenadină și ginger ale peste gheață. Se răcește, se strecoară într-un pahar de martini și se ornează cu o zmeură proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schnapps Cu ZmeuraSchnapps Cu Zmeura
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista