Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1426 calorii, 51G de proteine, și 125g de grăsime pe porție. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați Chipotle chilesin adobo plus 2 lingurițe de sos adobo, sare, apă fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cafeaua, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Cafea Cu Nucă De Cocos ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte fierte cu cafea cu Ancho Chile, Crockpot Cafea Ancho Chile Coaste Scurte, și Chile-Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înmuiați ardeii iute ancho în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare așezată peste un castron. Gust lichid de înmuiere: va fi puțin amar, dar dacă este neplăcut, aruncați-l; în caz contrar, rezervați pentru fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
3
Transferați ardei iute ancho într-un blender și pur și pur cu ceapă, usturoi, chipotles cu sos, sirop de arțar, suc de lămâie și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Sirop De Arțar
Suc De Lămâie
Ulei De Piper
Usturoi
Ceapă
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se usucă coastele și se presară cu piper și restul de 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Coaste
Sare
5
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți coastele în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați ca rumenit într-o tigaie suficient de mare pentru a ține coastele în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Adăugați cu grijă chile pur aproxume la grăsimea rămasă în tigaie (aveți grijă, deoarece se va stropi și se va aburi) și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați lichid de înmuiere rezervat chile (sau 1 1/2 căni de apă) și cafea și aduceți la fierbere, apoi turnați peste coaste (lichidul ar trebui să vină cam la jumătatea părților de carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Ardei Iute
Apă
Carne
Coaste
9
Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie și fierbeți coaste în mijlocul cuptorului până când este foarte fragedă, 3 până la 3 1/2 ore. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și serviți cu coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
* Coastele se îmbunătățesc în aromă dacă sunt fierte cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, suprafața acoperită cu hârtie pergament sau hârtie de ceară și tigaie acoperită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie De Prăjire
Hârtie De Ceară
Folie De Aluminiu
2
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire.
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.