Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile

Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile
Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1426 calorii, 51G de proteine, și 125g de grăsime pe porție. Pentru $5.34 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați Chipotle chilesin adobo plus 2 lingurițe de sos adobo, sare, apă fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cafeaua, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Cafea Cu Nucă De Cocos ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte fierte cu cafea cu Ancho Chile, Crockpot Cafea Ancho Chile Coaste Scurte, și Chile-Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înmuiați ardeii iute ancho în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare așezată peste un castron. Gust lichid de înmuiere: va fi puțin amar, dar dacă este neplăcut, aruncați-l; în caz contrar, rezervați pentru fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
3
Transferați ardei iute ancho într-un blender și pur și pur cu ceapă, usturoi, chipotles cu sos, sirop de arțar, suc de lămâie și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De PiperUlei De Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se usucă coastele și se presară cu piper și restul de 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CoasteCoaste
SareSare
5
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți coastele în 3 loturi, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați ca rumenit într-o tigaie suficient de mare pentru a ține coastele în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Adăugați cu grijă chile pur aproxume la grăsimea rămasă în tigaie (aveți grijă, deoarece se va stropi și se va aburi) și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați lichid de înmuiere rezervat chile (sau 1 1/2 căni de apă) și cafea și aduceți la fierbere, apoi turnați peste coaste (lichidul ar trebui să vină cam la jumătatea părților de carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
CarneCarne
CoasteCoaste
9
Acoperiți bine tigaia de prăjire cu folie și fierbeți coaste în mijlocul cuptorului până când este foarte fragedă, 3 până la 3 1/2 ore. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și serviți cu coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
* Coastele se îmbunătățesc în aromă dacă sunt fierte cu 2 zile înainte. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, suprafața acoperită cu hârtie pergament sau hârtie de ceară și tigaie acoperită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Îndepărtați orice grăsime solidificată înainte de reîncălzire.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista