Carne De Porc Teriyaki

Carne De Porc Teriyaki
Dacă doriți să adăugați mai multe Japoneză rețete pentru colecția dvs., carnea de porc Teriyaki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 358 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amestec de sos teriyaki, orez, făină și filet de porc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Porc Teriyaki, Carne De Porc Teriyaki, și Minge De Porc Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amestecul de sos teriyaki și apa până se dizolvă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Puneți făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc pe ambele părți în ulei până când sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați sosul teriyaki. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista