Carne De Porc Teriyaki
Dacă doriți să adăugați mai multe Japoneză rețete pentru colecția dvs., carnea de porc Teriyaki ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 358 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită amestec de sos teriyaki, orez, făină și filet de porc. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Porc Teriyaki, Carne De Porc Teriyaki, și Minge De Porc Teriyaki.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amestecul de sos teriyaki și apa până se dizolvă; pus deoparte.
Puneți făina într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de porc și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc pe ambele părți în ulei până când sucurile curg limpede.
Adăugați sosul teriyaki. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor.