Camembert copt cu pere
Camembert copt cu pere este un fără gluten, primar și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de migdale marconan, pere bosc, brandy de pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kit Camembert copt, Camembert Copt, și Plăcintă Camembert la cuptor pentru partajare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți camembertul într-un vas mic de copt. Într-un bol, combinați țuica, siropul de arțar și sarea și turnați peste brânză.
Coaceți aproximativ 7 minute, până când brânza este foarte moale. Puneți orice lichid peste brânză și presărați cu migdalele. Aruncați perele cu sucul de lămâie și serviți alături de brânză.