Înghețată Espresso
Espresso inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1112 calorii, 9g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați smântâna, laptele, zahărul și vanilia. Într-un castron mic, dizolvați espresso-ul în 1/4 cană de apă fierbinte și adăugați la baza de înghețată. Urmați instrucțiunile producătorului pentru îngheț.
Serviți imediat sau congelați într-un recipient etanș.