Înghețată Espresso

Înghețată Espresso
Espresso inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1112 calorii, 9g de proteine, și 92g de grăsime pe porție. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați smântâna, laptele, zahărul și vanilia. Într-un castron mic, dizolvați espresso-ul în 1/4 cană de apă fierbinte și adăugați la baza de înghețată. Urmați instrucțiunile producătorului pentru îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
BazaBaza
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți imediat sau congelați într-un recipient etanș.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista