Înghețată De Ciocolată Cu Mentă De Casă

Înghețată De Ciocolată Cu Mentă De Casă
Homemade menta ciocolata Chip inghetata este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 421 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Înghețată De Ciocolată Cu Mentă De Casă, Înghețată De Ciocolată Cu Mentă De Casă, și Înghețată De Copane De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați smântâna grea, laptele condensat îndulcit, laptele, extractul de mentă, extractul de vanilie și chipsurile de ciocolată într-un bol până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Extract De MentăExtract De Mentă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă amestecul într-un aparat de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului până se îngheață ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
3
Transferați înghețata într-un recipient acoperit; acoperiți suprafața cu folie de plastic și sigilați. Pentru cele mai bune rezultate, înghețata trebuie să se coacă în congelator timp de cel puțin 2 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista