Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow

Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow
Tort simplu cu glazura Marshmallow necesită în jurul valorii de 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 859 calorii, 10g de proteine, și 40g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr granulat, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 99 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow, Tort Simplu De Casă, și Tort Simplu De Lămâie De Afine.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 2 (8 x 2-inch) Tigăi rotunde pentru tort și un termometru citit instantaneu
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Ungeți din belșug fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de tort. Puneți o rundă de hârtie pergament în fundul fiecărei tigaie și acoperiți-le cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Puneți tigăile pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Topiți cele 10 linguri de unt într-un vas mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Scoateți vasul din aragaz și lăsați-l să se răcească ușor. Rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Într-un castron mediu, cernem împreună bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, vanilia și smântâna împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Miere De CitriceMiere De Citrice
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Adăugați amestecul de făină în loturi mici la ingredientele umede, amestecând în timp ce mergeți pentru a evita formarea de bulgări. Faceți o fântână în centrul aluatului și turnați untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Bateti pana se omogenizeaza. Îndoiți ciocolata tocată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Împărțiți aluatul între tigăile pentru tort și întindeți-l pentru a nivela partea de sus. Atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei, astfel încât aluatul să se distribuie uniform. Glisați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească scurt. Răsturnați prăjiturile din tigăi pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de sârmă și îndepărtați hârtia pergament. Lăsați-le să se răcească cel puțin 45 de minute înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1
Turnați puțină apă, Adâncime de aproximativ 2 inci, într-o cratiță pentru a crea un cazan dublu improvizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Puneți tigaia pe aragaz și aduceți apa la foc mic. Scufundați termometrul cu citire instantanee în apa fierbinte pentru a curăța impuritățile de la capăt și pentru a testa dacă termometrul funcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Într-un castron curat, mare, combinați cele 5 linguri de apă rece, cremă de tartru, zahăr, albușuri de ou și sirop de porumb. Coborâți ușor vasul peste apa fierbinte. Opriți focul sub oală. Folosiți un bătător electric de mână pentru a biciui albii peste apă. Nu lăsați amestecul de albus de ou nesupravegheat și nu încetați să bateți în orice moment în timpul acestui proces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
După aproximativ 3 minute, scoateți vasul de pe foc, puneți bătătorul în jos și luați rapid temperatura albușurilor de ou. Doriți să ajungă la 140 de grade F. dacă măsurați temperatura înainte de a ajunge la acel punct, puneți imediat vasul de albușuri înapoi peste apă și reluați bătaia până când sunt terminate, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Scoateți vasul din apă și pliați extractul de vanilie. Ar trebui să arate ca fluffiness marshmallow. Puneți glazura deoparte pentru a permite amestecului să se răcească. Frost tort de, ca tatăl meu obișnuia să spună," glopping " glazura peste tot în partea de sus și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Serviți imediat.

Ingrediente

21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sirop de porumb ușorsirop de porumb ușor01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.crema de tartrucrema de tartru2albușuri de ou, la temperatura camereialbușuri de ou, la temperatura camerei2ouăouă5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți11 kilogram de dovlecel,cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriciocolată semidulce tocată grosierciocolată semidulce tocată grosier4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirichipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce10(iarnă)unt nesărat, plus suplimentar pentru tigăi de tortunt nesărat, plus suplimentar pentru tigăi de tort11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier5(iarnă)apă rece, plus mai mult pentru cazanul dubluapă rece, plus mai mult pentru cazanul dublu
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista