Tort de aniversare Cufă de comori

Tort de aniversare Cufă de comori
Tortul de aniversare Treasure Chest este un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 821 de calorii. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua de nastere. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, ciocolată, rulouri de fructe cu vopsea de fructe de pădure și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Tort cufăt de comori, Tort cufă comori și Tort cufăt ascuns.

Instrucțiuni

1
În două reprize, pregătiți și coaceți prăjiturile conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind două unse și înfăinate de 13 inchi. x 9-in. tavi de copt. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi pentru a se răci pe gratele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Fructe De Pădure Cu Vopsea Pentru Fructe2 Bucăți De Fructe De Pădure Cu Vopsea Pentru Fructe
Fructe Roll-up-uri Cu Vopsea De FructeFructe Roll-up-uri Cu Vopsea De Fructe
2
Într-un castron mare, cremă untul până devine pufos; bateți ciocolata, vanilia, zahărul de cofetă și suficient lapte pentru a obține consistența de întindere. Centrați un tort pe un 16-in. x 12 inchi. placa acoperita; blat de sus. Acoperiți cu prăjitura rămasă; înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. Cu o spatulă de metal, glazură netedă pentru a semăna cu plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu FolieCarton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie X 7-1/2 Inchi)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie X 7-1/2 Inchi)
Coliere De BomboaneColiere De Bomboane
Coliere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau BomboaneColiere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau Bomboane
Coliere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau BomboaneColiere Cu Bomboane, Monede De Ciocolată Acoperite Cu Folie, Suzete Sau Bomboane
8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Pentru capacul pieptului, introduceți 4 inchi. frigarui distantate egal la 6 inchi intr-o latura lunga a capacului din carton ondulat. Îngheț partea superioară a capacului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Tăiați o mică gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți vârful stea #2
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Puneți o margine de coajă pe marginile capacului și pentru mânere pe partea laterală a pieptului.
6
Așezați unul de 7-1/2 inchi. frigărui pe fiecare parte a blatului tortului, la aproximativ 3-1/2 inch din spatele pieptului. Așezați capacul peste tort; introduceți ușor frigărui scurte în tort la aproximativ 1 inch de partea din spate a pieptului. Așezați capacul pe frigărui lungi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Aranjați bomboane în ladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
8
Tăiați o mică gaură a cheii dintr-un rulou de fructe; centru pe partea din față a prăjiturii. Poziționați benzi de rulouri de fructe în fața și în spatele pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista