Tort De Scenă Pentru Ziua De Naștere

Tort De Scenă Pentru Ziua De Naștere
Această rețetă servește 20. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 422 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua de naștere. Dacă aveți la îndemână ouă, glazură de căpșuni, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Scânduri De Scenă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Decorațiuni asortate cu tematică de circ
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Unt și făină Tigăi rotunde de tort de 2 (9 inci) cu laturi înalte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Combinați amestecurile de prăjituri, apa, uleiul și ouăle într-un castron foarte mare. Bateți timp de 3 minute sau până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Coaceți timp de 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul prăjiturilor iese curată. Se răcește prăjiturile în tigăi pe suportul de răcire timp de 20 de minute. Răsturnați prăjiturile pe suportul de răcire și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Tăiați 1 tort orizontal în jumătate.
7
Așezați stratul superior de tort, tăiat cu fața în sus, pe platoul de servire.
8
Întindeți 1/2 cană de gem peste stratul de tort. Sus cu stratul de tort de jos, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
GemGem
9
Tăiați al doilea tort vertical în jumătate, formând 2 bucăți de semicerc.
10
Întindeți gemul rămas deasupra a 1 tort cu jumătate de cerc, deasupra cu al doilea tort cu jumătate de cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
GemGem
11
Așezați prăjituri cu jumătate de cerc stivuite deasupra tortului pe platou.
12
Întindeți întregul tort cu glazură pentru a acoperi complet. Aranjați decoratiuni achiziționate pe tort să semene cu scena de circ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista