Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară

Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară
Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,57 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ovăz de terci, iaurt probiotic gras, câteva scorțișoară și jumătăți de nucă sparte. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Terci de iaurt cremos cu topping de banane, afine și migdale, Terci de iaurt cremos cu topping de caise, ghimbir și grapefruit, și Scorțișoară Măr Și Pere Amarant Terci.

Instrucțiuni

1
Pentru terci: introduceți 200 ml de apă într-o tigaie mică antiaderentă și amestecați ovăzul de terci. Gatiti la foc mic pana se clocoteste si se ingroasa. (Pentru a face într-un cuptor cu microunde, utilizați un recipient adânc pentru a preveni scurgerea, deoarece amestecul se va ridica pe măsură ce gătește și gătiți timp de 3 minute la înălțime.) Se amestecă iaurtul sau se învârte în jumătate și se acoperă cu restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Adăugați jumătăți de pere și nucă în terciul finit, apoi presărați scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Cereale CaldeCereale Calde
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții1
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista