Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară
Terci de iaurt cremos cu topping de pere, nuci și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,57 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ovăz de terci, iaurt probiotic gras, câteva scorțișoară și jumătăți de nucă sparte. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Terci de iaurt cremos cu topping de banane, afine și migdale, Terci de iaurt cremos cu topping de caise, ghimbir și grapefruit, și Scorțișoară Măr Și Pere Amarant Terci.
Instrucțiuni
Pentru terci: introduceți 200 ml de apă într-o tigaie mică antiaderentă și amestecați ovăzul de terci. Gatiti la foc mic pana se clocoteste si se ingroasa. (Pentru a face într-un cuptor cu microunde, utilizați un recipient adânc pentru a preveni scurgerea, deoarece amestecul se va ridica pe măsură ce gătește și gătiți timp de 3 minute la înălțime.) Se amestecă iaurtul sau se învârte în jumătate și se acoperă cu restul.
Adăugați jumătăți de pere și nucă în terciul finit, apoi presărați scorțișoară.