Supă rusească de fasole verde și cartofi

Supă rusească de fasole verde și cartofi
Supa rusă de fasole verde și cartofi este o rețetă din Europa de Est care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 204 de calorii. Pentru 1,11 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 77 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de smântână, mărar, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca aperitiv. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și supă de carne de vită, cartofi și fasole verde, supă rusească de ciuperci și cartofi și amestec de cartofi cu fasole verde.

Instrucțiuni

1
Se încălzește ulei vegetal într-o cratiță mare la foc mediu. Amestecați ceapa și gătiți ușor până se înmoaie și devine translucide, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornisini Dulci, Pentru ServireCornisini Dulci, Pentru Servire
Haine Alimente Sare De Mare IodataHaine Alimente Sare De Mare Iodata
Echipamente pe care le vei folosi
2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California2-1/2 Căni De Legume Din Amestec Din California
2
Adăugați cartofii și fasolea verde; gatiti pana fasolea verde s-a inmuiat usor, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
3
Se toarnă supa de legume. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când cartofii s-au înmuiat, aproximativ 15 minute. Se amestecă făina în smântână și se adaugă câte o lingură în supa care fierbe. Se amestecă varza murată și mararul, se condimentează după gust cu sare și piper. Se fierbe încă 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți1 Pachet (1 Kilogram, 4 Uncii) De Cartofi Maro Hash Mărunțiți
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
MărarMărar
Muschii Din Piept De Curcan (aproximativ Fiecare), Taiate In Felii De 1/4 InchMuschii Din Piept De Curcan (aproximativ Fiecare), Taiate In Felii De 1/4 Inch

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Amestecul de vinuri Riesling & Pear Westport Winery „Ancient Mariner” (Avantaje pentru salvarea animalelor de coastă și adopție) cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vinăria Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling și amestec de vin Pear (Beneficii Coastal Animal Rescue and Adoption)
Vinăria Westport Winery „Ancient Mariner” Riesling și amestec de vin Pear (Beneficii Coastal Animal Rescue and Adoption)
Încercați acest amestec delicat de pere și Riesling, care miroase a miere și a soarelui. Indiferent de călătoria de explorare care vă inspiră viața de zi cu zi, amintiți-vă de Rime of the Ancient Mariner. Oferă mântuire. Beneficii Salvarea și adoptarea animalelor de coastă (CARA).
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista