Cel mai bine cotat Gulash maghiar

Cel mai bine cotat Gulash maghiar
Cel mai bine cotat Gulashul maghiar este un fel principal din Europa de Est. Pentru 1,35 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 473 de calorii, 29 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de canolan, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 19 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați gulașul maghiar cel mai bine cotat, friptura italiană de cea mai bună cotă și friptura italiană de cea mai bună cotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită, porc și ceapa în ulei la foc mediu; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se adauga apa, boia de ardei, sarea si maghiranul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Chiar înainte de servire, combinați făina și smântâna până se omogenizează; se amestecă în amestecul de carne. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Serviți peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită

Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt

Gulash în meniu? Încercați să asociați cu Shiraz, Rioja și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar s-ar potrivi, ți-am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele bine. Kilikanoon Covenant Shiraz cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Kilikanoon Covenant Shiraz
Covenantul din 2008 este de culoare roșu aprins, cu nuanțe tinerești de purpuriu. Nasul emană note de lemn dulce, cafea măcinată și măsline negre, sărate, căsătorite cu lemn picant de stejar francez. Aromele întunecate, condimentate se transmit impresionant în gust. Senzația sa perfectă la gură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista