Ardei Galbeni Umpluti Maghiari
Reteta de ardei galbeni umpluti maghiari iti poate satisface pofta din Europa de Est in aproximativ 2 ore . Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 273 de calorii . Această rețetă servește 9. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Allrecipes necesită orez, ardei gras, carne de vită măcinată și smântână. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 60% , care este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Ardei galbeni umpluți cu pilaf picant de smog și ceapă , Ardei galbeni umpluți cu șunt picant și Pilaf de șapte și mușchi de porc chili-lime peste mămăligă moale cu ardei ceară maghiară și porumb .
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile ardeiului și îndepărtați semințele și tulpinile. Pus deoparte.
Puneti orezul intr-o cratita mica si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scurge apa. Într-un castron mare, amestecați împreună orezul, carnea de vită, oul, ceapa, sare și piper.
Umpleți fiecare ardei cu o cantitate egală de amestec de carne de vită, apoi puneți ardeii într-o oală suficient de mare pentru a-i ține într-un singur strat.
Turnați sucul de roșii în oală. Acoperiți oala și fierbeți la foc mic timp de 90 de minute, până când carnea de vită este complet gătită și orezul este fraged.
Într-un castron mediu, amestecați smântâna și făina.
Se amestecă 1 cană de suc de roșii din oală, apoi se toarnă amestecul înapoi în oală. Se lasă să fiarbă încă 5 minute, apoi se servește ardeii cu zeama acoperită deasupra.