Borș ușor
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Easy Borscht ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 607 calorii , 30 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 4,34 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită cartofi noi, smântână, coaste de porc și oțet de vin roșu. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat est-european. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Borș Easy Crockpot , Borș rapid și ușor și Borș .
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Într-o altă oală, fierbeți coastele și ceapa în 4 căni de apă timp de 2 ore, sau până când coastele sunt fragede.
Scoateți coastele și puneți deoparte. Îndepărtați grăsimea din lichidul care fierbe și turnați sucul de sfeclă.
Adăugați carnea de porc și sfecla tocată și aduceți la fiert.
Într-un castron, amestecați smântâna împreună cu 2 căni de apă și oțetul. Se amestecă încet în supă. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Se serveste peste cartofi fierti.