Pierogie de casă

Pierogie de casă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete est-europene în cutia dvs. de rețete, Pierogies de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 214 de calorii. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți piper, pătrunjel, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41%. Pierogies de casă, Pierogie de casă ușoare și Pierogie de casă cu ceapă sotă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați făina și sarea; acoperiți și pulsați pentru a omogeniza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se adauga apa, ouale si untul; acoperiți și pulsați până când aluatul formează o minge, adăugând încă 1 până la 2 linguri de apă sau făină, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele Miniaturale, CongelateBezele Miniaturale, Congelate
AluatAluat
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
3
Lăsați să se odihnească, acoperit, 15 până la 30 de minute.
4
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 10-15 minute sau până când se înmoaie. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Kilograme De Cartofi, Curățați și Tăiați Cuburi1-1/2 Kilograme De Cartofi, Curățați și Tăiați Cuburi
Bezele Miniaturale, CongelateBezele Miniaturale, Congelate
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine CrustăSugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
5
Scurgeți cartofii. La foc foarte mic, amestecați cartofii timp de 1-2 minute sau până când aburul s-a evaporat. Presă printr-o strecurătoare de cartofi sau o strecurătoare într-un castron mare. Se amestecă crema de brânză, sare, piper și amestec de ceapă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
1-1/2 Kilograme De Cartofi, Curățați și Tăiați Cuburi1-1/2 Kilograme De Cartofi, Curățați și Tăiați Cuburi
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
SitaSita
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
6
Împărțiți aluatul în patru părți. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați o porție de aluat la 1/8 inch. grosime; tăiat cu un 3-in înfăinat. tăietor de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați 2 lingurițe de umplutură în centrul fiecărui cerc. Umeziți marginile cu apă; îndoiți în jumătate și apăsați marginile pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
8
Aduceți un cuptor olandez cu apă la fiert; adăugați pierogii în loturi. Reduceți căldura la o fierbere blândă; gătiți timp de 1-2 minute sau până când pierogiile plutesc în partea de sus și sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel împachetate Lejer, Tocate Mărunt1/2 Cană Frunze De Pătrunjel împachetate Lejer, Tocate Mărunt
9
Scoateți cu o lingură cu fantă. Într-o tigaie mare, căliți patru pierogii și ceapa în unt până când pierogiile sunt ușor rumenite și încălzite; se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Bezele Miniaturale, CongelateBezele Miniaturale, Congelate
6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit6 Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pierogies pot fi asociate cu vin spumant și spumant roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții18
Scor De Sănătate7
Revista