Supă maghiară de ciuperci

Supă maghiară de ciuperci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete est-europene, așa că încearcă supa maghiară de ciuperci. Această rețetă face 6 porții cu 189 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,62 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de usturoi, smântână, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este solid. Supa maghiară de ciuperci , supa maghiară de ciuperci și supa maghiară de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Domaine Carneros Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut
Domaine Carneros Brut
Vintage datată în fiecare an, Domaine Carneros Brut Cuvée reprezintă cel mai bun din Carneros pinot noir și chardonnay transformat într-un vin spumant clasic. Denumirea este 100% Carneros. Brutul a fost învechit în sticlă timp de trei ani înainte de lansare. Va continua să dezvolte mai multă profunzime și complexitate pe măsură ce îmbătrânește. Acest cuvée are arome de flori de luncă, pere și coajă de citrice, îmbunătățite cu note de pâine prăjită, vanilie și condimente. Vinul este elegant structurat, bogat, rotund și aromat, cu finalul lung și cremos care este semnul distinctiv al vinurilor Domaine Carneros. Servit minunat cu cremă de brânză dublă sau triplă, se potrivește deosebit de bine cu stridii, crustacee, pește, carne de pasăre, bucătăria asiatică și californiană.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista