Supă De Linte Cu Curry

Supă De Linte Cu Curry
Supa de linte curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 25. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, morcov, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Încercați Supă De Linte Cu Curry, Supă De Linte Cu Curry, și Supă De Linte Cu Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, ulei cald la foc mediu. Gatiti ceapa, morcovul si telina, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 8minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați usturoi; saut timp de 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Adăugați pudră de curry; saut timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Se amestecă bulion, linte, 2 lingurițe. sare și 1/2 linguriță. pepper. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă oala, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când lintea este foarte moale, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor. Lucrând în loturi, curățați jumătate de supă într-un blender până aproape neted. Întoarceți supa în piure în tigaie. Se amestecă laptele de cocos și se reîncălzește ușor la foc mediu-mic, amestecând ocazional; nu fierbe. Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu coriandru tocat chiar înainte de servire, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista