Stroganoff rus
Stroganoff rusesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 553 de calorii, 47 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 3,7 USD per porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Mergeți la magazin și luați apă, făină, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 74%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stroganoff rusesc cu slănină, Dressing rusesc din camera de ceai rusească și Rusă albă.
Instrucțiuni
Combinați făina și 1/4 linguriță de sare într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită în reprize în ulei până când nu mai devine roz; elimina.
Adăugați ceapa și usturoiul; se caleste pana se inmoaie.
Adăugați ciupercile, sosul de roșii, apa, granulele de bulion, sosul Worcestershire, sosul de ardei iute, restul de sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă smântâna; încălziți ușor (nu fierbeți).
Serviți imediat peste tăiței.