Sos De Smântână Irlandez

Sos De Smântână Irlandez
Sosul de smântână irlandez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână lichior de cremă irlandeză, înghețată vanillan, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine irlandeză cu sos de cremă de varză, Înghețată irlandeză de pâine brună cu sos de Butterscotch, și Tort de mere irlandez cu sos de caramel de whisky irlandez.

Instrucțiuni

1
Puneți înghețata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau doar până se topește. Se amestecă smântâna Irlandeză; pliați în frișcă. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista