Scăzut De Grăsime Banane Pâine I

Scăzut De Grăsime Banane Pâine I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea cu banane cu grăsimi mai mici. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 335 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de praf de copt, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Încercați Ușor Mai Mici De Zahăr Banane In Pâine, Pâine Cu Scorțișoară: Opțiuni Fără Gluten, Vegan Și Zahăr Mai Mic, și pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5x3 inch cu un spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, bateți zahărul alb și margarina sau untul până când sunt netede și cremoase. Bateți ouăle, apa și bananele cu amestecul de zahăr până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
UntUnt
BananeBanane
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt doar până când amestecul este umezit. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a amesteca toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 60 de minute. Pâinea se face atunci când partea de sus este fermă la atingere și o culoare maro aurie. Timpul va varia în funcție de dimensiunea pâinii și de tipul cuptorului. Când pâinea este scoasă din cuptor, lăsați-o să se răcească pe partea ei timp de 10 minute, apoi scoateți-o din tigaie și lăsați-o să se răcească pe un suport. Această pâine este, de asemenea, excelentă dacă adăugați mini chipsuri de ciocolată sau bucăți mici de fructe în amestec chiar înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
PâinePâine
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista