Sandwich cu friptură și ciuperci
Friptură și ciuperci Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 441 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, rulouri kaiser și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Încercați Sandwich cu friptură la grătar Bobby Flay cu sos de friptură, Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci), și Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mare.
Adăugați friptura, ceapa și ardeiul gras. Gatiti 5-6 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita nu mai este roz; se scurge bine.
Adăugați sosul de gătit și condimentele de friptură; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți descoperit 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când sosul este fierbinte.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați vârfurile rulourilor, tăiați părțile în sus, pe foaia de prăjituri.
Puneți felie de brânză pe fiecare. Se fierbe cu brânză la 4 până la 6 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până se topește brânza. Lingura amestec friptură pe jumătatea de jos a fiecărei role; locul de sus a rola pe fiecare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.