Salsa rapidă și simplă

Salsa rapidă și simplă
Salsa rapidă și simplă ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 7 și costă 57 de cenți per porție. Acest aperitiv are 39 de calorii , 2 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 51 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați roșii, ceapă, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , ceea ce este destul de bun. Încercați prăjituri de pește rapid și simplu , rapid, simplu și delicios chili vegetarian și salsa rapidă cu fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, ceapa și ardeiul verde într-un castron; scurgeți scurt. Întoarceți amestecul în bol; amestecați oțetul și sarea în amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Dacă Lime-pentru GarniturăFelii Dacă Lime-pentru Garnitură
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
2 Cesti Romano Ras2 Cesti Romano Ras
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Stella Rosa. Il Conte D`Alba - Italian 90 Puncte
Fructe și dulceață care este doar echilibrată cu bulele
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Revista