Salsa de castraveți

Salsa de castraveți
Salsanul de castraveți este un aperitiv mexican. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 10 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Mergeți la magazin și luați suc de lămâie, chips de tortilla copt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salsa de castraveți , Salsa de castraveți și Salsa de castraveți .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Coajă Suplimentară De LămâieCoajă Suplimentară De Lămâie
2
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastramă Delicată FeliatăPastramă Delicată Feliată

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Banfi Rosa Regale Brachetto (Split). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista