Salată de pui și brie

Salată de pui și brie
Salata de pui și brie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 7 și costă 2,35 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 531 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Un amestec de brânză brie, pui la rotiserie, vinaigretă cu vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , ceea ce este bun. Încercați pui la grătar cu salată de brie și baby spanac , tartă brie cu foietaj cu șalotă caramelizată și brie și tartă brie cu foietaj cu șote caramelizate și brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu vinegretă și amestecați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Skater Girl Limited Edition Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
O nuanță aurie deschisă apare pe măsură ce aromele de coajă de lămâie Meyer, unt dulce-cremă, note de parmezan, măr auriu și flori galbene se întâlnesc cu degustatorul. Un corp catifelat și plin, cu arome de pere Bartlett și piersică Georgia, duce la un final plin de viață și delicios.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate20
Revista