Salată de fructe tropicale cu nucă de cocos

Salată de fructe tropicale cu nucă de cocos
Salata de fructe tropicale cu nucă de cocos ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 111 calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați struguri, nucă de cocos, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Cu un scor de 46% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de fructe tropicale cu nucă de cocos prăjită , Salată de fructe tropicale cu lămâie și nucă de cocos și Salată de fructe tropicale cu creveți și nucă de cocos prăjită .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu suc de portocale; se amestecă ușor pentru a acoperi. Se da la frigider pana la servire. Chiar înainte de servire, îndoiți banana și stropiți cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de fructe funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maddalena Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Maddalena Chardonnay
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista