Salată de fructe spumante

Salată de fructe spumante
Salata de fructe spumante ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană are 53 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați suc de struguri albi, sifon, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 78% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de fructe spumante de vară , Geleuri de fructe spumante și Fructe proaspete spumante .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de servire, combinați ananasul, portocalele, căpșunile și strugurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați vinul sau sucul de struguri și soda club; se toarnă peste fructe. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 2 ore, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Apă SpumantăApă Spumantă
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Serviți cu o lingură cu fantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de fructe funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Carneros Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Buena Vista Carneros Chardonnay
Buena Vista Carneros Chardonnay
Nu există nicio îndoială cu privire la denumire aici. Aromele sunt o combinație de picătură de lămâie, măr verde, floare de portocal, cuișoare, alune care urlă Carneros de la început până la sfârșit. Aromele sunt lămâie lămâie, măr, fructe de pere conduse de o aciditate vicioasă și cremă bogată de lămâie și vanilie/condimente subtile, care adaugă mai multă textură. Carneros Chardonnay din 2004 transmite frumos site-ul, varietatea și vintage.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista