Vinaigretă cremoasă
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Vinaigreta cremoasă ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană de încercat. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 72 de calorii . Această rețetă servește 4. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 28% . Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare includ vinaigretă cremoasă cu feta , vinaigretă cremoasă balsamică și vinaigretă cremoasă balsamică .
Instrucțiuni
Măsurați oțetul (sau sucul de lămâie) și muștarul (sau maioneza) într-o cană de măsurare de 2 căni. Cu un tel mic, amestecați usturoiul, un praf mare de sare și câteva mărunțișuri de piper. Măsurați uleiul într-o altă ceașcă. Bateți încet uleiul în amestec, mai întâi în picături, apoi într-un flux lent și constant pentru a face o vinegretă emulsionată.