Salata Caesar de pui

Salata Caesar de pui
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și cetogenice în cutia de rețete, Salata Caesar de pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 683 de calorii , 35 g de proteine și 57 g de grăsime fiecare. Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ouă fierte tare, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , care este solid. Rețete similare sunt Salata Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușor} , Salată Caesar de pui cu crutoane de usturoi {și dressing Caesar ușoară} și Salată de paste Caesar de pui cu dressing Caesar ușor .

Instrucțiuni

1
Pune puiul pe o tavă unsă cu grăsime. Prăjiți la 6 inchi de la căldură timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
2
Tăiați puiul în fâșii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
3
Între timp, într-un blender, combinați 1/4 cană de brânză, sucul de lămâie, usturoiul, sosul Worcestershire, muștarul și piperul. Acoperiți și procesați până se omogenizează. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți romaine într-un castron mare de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați amestecul de brânză; arunca pentru a acoperi. Acoperiți cu fâșii de pui, ouă, crutoane și brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
CrutoaneCrutoane
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Pinot Grigio, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Albarino, Gruener Veltliner, Gavi

Salata Caesar de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 31 de dolari.
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Stag's Leap Wine Cellars KARIA Chardonnay
Acest Chardonnay grațios se deschide cu arome de piersici, măr galben, condimente și o notă plăcută de vanilie cremă dulce. Vinul are o intrare moale cu citrice și note ușoare de miere care duc la un final persistent de lămâie dulce. Există un echilibru plăcut al acidității și mineralității care sporește prospețimea și eleganța acestui vin. Încercați să combinați acest Chardonnay cu corp mediu cu pește întreg la grătar cu lămâi și capere, scoici prăjiți stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie sau pui la friptură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista