Salată Caldă De Andive

Salată Caldă De Andive
Salata caldă de andive este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 237 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci, ulei de măsline, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată Caldă De Andive, Salată Caldă De Andive Și Fenicul, și Salată caldă de andive învelită cu Pancetta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Ungeți andivele pe ambele părți cu ulei, condimentați cu sare și piper, apoi grătiți până se întunecă în jurul marginilor și andivele sunt fragede; aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Aranjați andivele la grătar pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
AndiveAndive
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Presărați Andiva cu oțet de vin alb. Păstrați un deget peste partea superioară a sticlei pentru a controla fluxul dacă sticla nu are un vârf jigger. Aranjați bucăți de nucă și struguri în jurul platoului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
AndiveAndive
StruguriStruguri
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista