Rulouri de dovlecel
Rețeta Rulouri cu dovlecei se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți per porție. O porție conține 90 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați unt, apă caldă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Funcționează bine ca o pâine. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ rulouri de dovleac cu caramel și nuci și rulouri de cină King's Hawaiian®, rulouri de covrigi ușoare (cu rulouri congelate) și rulouri Cloverleaf (rulouri de casă).
Instrucțiuni
Puneți dovlecelul într-un castron mic; presarati cu 1/2 lingurita sare.
Se lasa sa stea 5 minute; scurgere.
Între timp, într-un alt bol, combinați 3 căni de făină, drojdia, 2 linguri de brânză, zahărul și restul de sare.
Adăugați dovlecel; arunca pentru a combina.
Combinați apa și untul; adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă făina rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul în jumătate; modelați fiecare porție în 12 bile.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Se presară cu brânză rămasă. Repeta. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar.