Rulouri de dovlecel

Rulouri de dovlecel
Rețeta Rulouri cu dovlecei se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 9 cenți per porție. O porție conține 90 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați unt, apă caldă, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Funcționează bine ca o pâine. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ rulouri de dovleac cu caramel și nuci și rulouri de cină King's Hawaiian®, rulouri de covrigi ușoare (cu rulouri congelate) și rulouri Cloverleaf (rulouri de casă).

Instrucțiuni

1
Puneți dovlecelul într-un castron mic; presarati cu 1/2 lingurita sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
2
Se lasa sa stea 5 minute; scurgere.
3
Între timp, într-un alt bol, combinați 3 căni de făină, drojdia, 2 linguri de brânză, zahărul și restul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 InciLemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Plus Mai Mult Pentru UleiPlus Mai Mult Pentru Ulei
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
4
Adăugați dovlecel; arunca pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
5
Combinați apa și untul; adăugați la ingredientele uscate. Se amestecă făina rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si/sau Zahar PudraFrisca Si/sau Zahar Pudra
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 InciLemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
2 Uncii Fluide De Amestec Acru2 Uncii Fluide De Amestec Acru
6
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
7
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
8
Împărțiți aluatul în jumătate; modelați fiecare porție în 12 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional1/8 Lingurita Fulgi De Ardei Dulce Uscat, Optional
9
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
10
Se presară cu brânză rămasă. Repeta. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa De Rosii-ChipotleSalsa De Rosii-Chipotle
11
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe, Pentru ServireCireșe, Pentru Servire
12
Scoateți din tavă pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Brună Cu Lapte M&m'sCiocolată Brună Cu Lapte M&m's
Borcan Pepperoncini, ScursBorcan Pepperoncini, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista