Hamsii Marinate

Hamsii Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați hamsii marinate. O porție conține 571 calorii, 58G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 11,56 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ulei de măsline extravirgin, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Hamsii marinate cu pâine și unt, Hamsii Proaspete Marinate În Salsa Verde, și Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți hamsiile în mijloc, îndepărtați-le și îndepărtați-le capetele și coloanele vertebrale. Clătiți-le scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
2
Răspândiți aproximativ aproximativ felii de ceapă pe fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică 9 13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Așezați hamsiile deasupra cât mai aproape de un singur strat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
4
Combinați 1 cană de oțet și suc de lămâie și stropiți amestecul peste pește. Se acoperă cu aproximativ aproximativ felii de ceapă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
CeapăCeapă
PeștePește
5
Puneți ceapa rămasă într-un castron mic și turnați peste ele restul de oțet de vin alb de la cupa de la Moscova.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați peștele să se marineze într-un loc răcoros timp de 4-6 ore. Când carnea hamsiilor s-a albit și s-a întărit (aciditatea o va găti) scurgeți-le și transferați-le într-un alt bol. Condimentează-le ușor cu sare și piper, adaugă ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și ornează-le cu ceapa rămasă și oțetul din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
HamsiiHamsii
OțetOțet
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați peștele să se odihnească încă câteva ore la frigider și serviți-i ca antipasto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista