Hamsii Marinate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați hamsii marinate. O porție conține 571 calorii, 58G de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 11,56 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ulei de măsline extravirgin, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Hamsii marinate cu pâine și unt, Hamsii Proaspete Marinate În Salsa Verde, și Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți hamsiile în mijloc, îndepărtați-le și îndepărtați-le capetele și coloanele vertebrale. Clătiți-le scurgeți-le.
Răspândiți aproximativ aproximativ felii de ceapă pe fundul unui vas de copt din sticlă sau ceramică 9 13.
Așezați hamsiile deasupra cât mai aproape de un singur strat posibil.
Combinați 1 cană de oțet și suc de lămâie și stropiți amestecul peste pește. Se acoperă cu aproximativ aproximativ felii de ceapă rămase.
Puneți ceapa rămasă într-un castron mic și turnați peste ele restul de oțet de vin alb de la cupa de la Moscova.
Lăsați peștele să se marineze într-un loc răcoros timp de 4-6 ore. Când carnea hamsiilor s-a albit și s-a întărit (aciditatea o va găti) scurgeți-le și transferați-le într-un alt bol. Condimentează-le ușor cu sare și piper, adaugă ulei de măsline extravirgin pentru a acoperi și ornează-le cu ceapa rămasă și oțetul din castron.
Lăsați peștele să se odihnească încă câteva ore la frigider și serviți-i ca antipasto.