Rulou De Ton Din California

Rulou De Ton Din California
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și pescatarian hor d ' oeuvre? Ruloul de ton din California ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 32 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de avocado, pastă de wasabi, pudră de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați California Roll, California Roll, și ISO California Roll pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista