Quesadillas De Pui Și Legume Rămase

Quesadillas De Pui Și Legume Rămase
Quesadillas de pui și legume rămase este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2. O porție conține 1357 calorii, 83g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați pui, brânză de vaci bătută, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Quesadillas de pui rămas rapid și ușor, Turcia Quesadillas-Ziua Recunostintei Rămase, și Quesadillas de pui și legume mixte cu anghinare, ciuperci și ardei roșii prăjiți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate80
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista