Quesadillas de pui și legume rămase este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2. O porție conține 1357 calorii, 83g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați pui, brânză de vaci bătută, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Quesadillas de pui rămas rapid și ușor, Turcia Quesadillas-Ziua Recunostintei Rămase, și Quesadillas de pui și legume mixte cu anghinare, ciuperci și ardei roșii prăjiți pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.