Pâine Franceză Din New Orleans
Pâinea franceză din New Orleans ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de pâine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 772 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare, albuș de ou, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Budinca De Pâine Din New Orleans, Budincă De Pâine Creolă De Modă Veche Din New Orleans, și Budincă de pâine din New Orleans cu sos Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, apa și 1 linguriță de zahăr într-un castron mare, amestecând până se dizolvă. Se amestecă zahărul rămas, sarea și 6 căni de făină pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți aluatul pe o suprafață presărată cu făină rămasă; frământați 8 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până când se dublează în vrac. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute. Frământați de 3 până la 4 ori.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale; rulați fiecare porție într - un dreptunghi de 13 x 7 inci.
Rulati fiecare dreptunghi jellyroll moda, începând de la sfârșitul lung. Prindeți cusăturile și capetele împreună pentru a sigila.
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, în 4 tigăi de baghetă puternic unse sau pe foi de copt.
Tăiați 3 sau 4 tăieturi diagonale, adânci de 3/4 inci, în partea de sus a fiecărei pâini. Acoperiți și repetați procedura de creștere 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Periați pâinile cu albuș de ou.
Coaceți la 450 timp de 15 minute; reduceți căldura la 350 și coaceți 30 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt bătute.
Scoateți imediat pâinea din tigăi sau foi de copt; se răcește pe grătare.