Pâine cu morcov și dovlecel

Pâine cu morcov și dovlecel
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia de rețete, pâinea cu morcovi și dovlecei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 65 de calorii , 2 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 12 cenți per porție , primești un mic dejun care servește 32. Dacă ai sare, suc de portocale, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl poți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine cu dovlecei cu morcovi , Pâine cu morcovi și dovlecei și Pâine cu dovlecei cu morcovi .

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați alternativ cu suc de portocale la amestecul de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Se toarnă în două unse și înfăinate de 8 inci. x 4 inchi. tigăi pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
4
Coaceți la 350° timp de 45 de minute sau până se termină testele de pâine. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi pe un grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Vinul de Porto sunt alegerile mele de top pentru pâinea cu dovlecel. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista