Punch cu rom cu fructe de pădure

Punch cu rom cu fructe de pădure
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane în cutia de rețete, Berry Rum Punch ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 346 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap servește 1 și costă 4,7 USD per porție. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca băutură. Dacă aveți la îndemână rom de nucă de cocos, apă sodă, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 39%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Berry Rum Punch, Rum Punch și Rum Punch.

Instrucțiuni

1
Amestecați fructele amestecate, romul de cocos, romul ușor, siropul simplu și sucul de lămâie într-un shaker mare cu gheață. Agitați energic și turnați peste un pahar plin cu gheață. Acoperiți cu un strop de apă sodă și ornat cu felie de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Rom UșorRom Ușor
Fructe MixteFructe Mixte
Tortilla De Porumb Albastru, Tocate GrosierTortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Apă SpumantăApă Spumantă
CăpșuniCăpșuni
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Argyle Reserve Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu o textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a nota 92 puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista