Pui ușor și sănătos Florentin
Ușor și sănătos de pui Florentine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 497 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos marinara, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Florentin Ușor De Pui, Caserola Florentină Ușoară De Pui, și Divan Ușor De Pui Sănătos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa în uleiul încins până când este doar parfumat, 3 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de aproximativ 45 de secunde.
Amestecați ofertele de pui în amestecul de ceapă; gătiți până când puiul se rumeneste, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați amestecul de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Acoperiți amestecul de pui cu spanac; se toarnă sosul marinara peste stratul de spanac. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și spanacul este ofilit, aproximativ 30 de minute.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și transferați fettuccina pe farfurii de servire.
Topiți fiecare farfurie cu amestec de pui-marinara; garnisiți fiecare porție cu parmezan.