Rillettes De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Rillettes de porc. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 2085 calorii, 52G de proteine, și 205g de grăsime pe porție. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, sare kosher, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rillettes de porc, Cinci Rillete De Porc Cu Condimente, și Gatiti cartea: Rillettes de umăr De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o mașină de tocat condimente, combinați ienibaharul, boabele de piper și coriandrul și măcinați până la o pulbere; se amestecă scorțișoara și 1/4 cană de sare. Într-un castron mare, aruncați carnea de porc cu amestecul de condimente până când este bine acoperită.
Adăugați cimbru și usturoi și frământați usturoiul în carne. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Aduceți carnea de porc la temperatura camerei.
Adăugați grăsimea de porc topită într-un aragaz lent cu carnea de porc și condimentele. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, 4 ore sau până la 6 ore.
Lăsați să se răcească ușor, apoi, folosind o lingură cu fante, transferați carnea de porc și usturoiul într-un castron mare; aruncați cimbru. Puneți usturoiul și tocați carnea de porc, aruncând orice gristle. Se amestecă 1 cană de grăsime și se condimentează cu sare. Împachetați carnea într-un castron ceramic sau crocuri individuale.
Reîncălziți grăsimea și turnați un strat gros de 1/2 inch deasupra cărnii de porc. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aruncați grăsimea rămasă sau păstrați-o pentru o altă utilizare.
Serviți rilletele cu pâine prăjită și caisele murate.