Înghețată De Caise Cu Tavă De Gheață
Înghețată de caise cu tavă de gheață ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 147 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de apă, smântână grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Înghețată De Avocado, Înghețată De Avocado (Fără Putină), și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați conservele printr-o strecurătoare cu o lingură de lemn sau puneți-le printr-o moară de alimente.
Se fierbe apa și zahărul împreună timp de 5 minute pentru a face un sirop simplu, apoi se răcește până la rece.
Combinați caisul pur și siropul, amestecând bine.
Bateți smântâna grea într-un castron răcit cu un bătător rotativ sau un mixer electric de mână (sau în vasul unui mixer electric) până când și-a dublat volumul și își păstrează forma atunci când bătătorul este ridicat.
Îndoiți bine crema în amestecul de caise cu o spatulă de cauciuc, apoi turnați amestecul în tăvile de gheață din frigider și puneți-l în partea cea mai rece a compartimentului de congelare sau a congelatorului până când este înghețat în jurul marginilor și moale în centru.
Scoateți, transformați într-un castron și bateți cu o spatulă de lemn până se omogenizează. Întoarceți tăvile la congelator.
Repetați acest proces de bătaie de 1 sau 2 ori, apoi reveniți la congelator și congelați până se întărește.
Procesul de bătaie împiedică înghețata să formeze cristale și o face netedă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;