Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă

Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă
Puiul Tandoori cu piure de mazăre și piper și salată de ceapă este o rețetă indiană care servește 6. Acest fel principal are 565 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coriandru, frunze de coriandru, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de ton, năut și Orzo, Salată de porumb năut / salată sănătoasă s, și Salată De Orez Brun Și Sălbatic Și Orz Cu Năut.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 până la 550 de grade F, cât de mare este. Acoperiți o foaie de copt cu folie și puneți un suport de copt deasupra dacă aveți una - nu este necesar, dar folosiți-o dacă ați obținut-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați iaurtul într-un vas superficial și combinați cu ghimbir, 3 căței de usturoi ras, pudră de chili, coriandru, boia de ardei, turmeric, cardamom, chimen și 2 linguri ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și acoperă în sos. Aranjați pe foaia de copt și prăjiți 20 până la 25 de minute până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 1 cățel de usturoi ras. Pulse se toacă mazărea în robotul de bucătărie, apoi se adaugă în uleiul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Se pasează cu bulion de pui și tahini și se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
TahiniTahini
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Combinați ceapa roșie, ardeiul gras, ardeiul iute tocat, după gust, 2 linguri de suc de murături de ardei iute, frunze de coriandru, suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Suc De MurăturiSuc De Murături
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
6
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
7
Puneți varul rămas, rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Pitas cald și crocant în cuptorul fierbinte în ultimele minute puiul se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Serviți puiul cu pene de var pentru a le stoarce deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Serviți piure de năut alături. Topiți puiul cu salată de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
11
Tăiați pitas în jumătate și treceți la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Dr. H. Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. H. Riesling
Dr. H. Riesling
Mirosuri de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuizina picantă, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista