Pui Tandoori cu piure de năut și salată de piper și ceapă
Puiul Tandoori cu piure de mazăre și piper și salată de ceapă este o rețetă indiană care servește 6. Acest fel principal are 565 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coriandru, frunze de coriandru, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de ton, năut și Orzo, Salată de porumb năut / salată sănătoasă s, și Salată De Orez Brun Și Sălbatic Și Orz Cu Năut.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 până la 550 de grade F, cât de mare este. Acoperiți o foaie de copt cu folie și puneți un suport de copt deasupra dacă aveți una - nu este necesar, dar folosiți-o dacă ați obținut-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați iaurtul într-un vas superficial și combinați cu ghimbir, 3 căței de usturoi ras, pudră de chili, coriandru, boia de ardei, turmeric, cardamom, chimen și 2 linguri ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și acoperă în sos. Aranjați pe foaia de copt și prăjiți 20 până la 25 de minute până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
¼ Lingurita Oregano
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 1 cățel de usturoi ras. Pulse se toacă mazărea în robotul de bucătărie, apoi se adaugă în uleiul de usturoi și se condimentează cu sare și piper. Se pasează cu bulion de pui și tahini și se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Tahini
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Combinați ceapa roșie, ardeiul gras, ardeiul iute tocat, după gust, 2 linguri de suc de murături de ardei iute, frunze de coriandru, suc de lămâie.
Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Dr. H. Riesling. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Dr. H. Riesling
Mirosuri de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuizina picantă, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.