Pui Crocant Japonez

Pui Crocant Japonez
Reteta de pui crocant japonez ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 1 oră. Acest fel principal are 1055 calorii, 50g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,47 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tidbits De Pui Prăjit Crocant În Stil Japonez, Carne De Porc Crocantă În Stil Japonez, și Gatiti cartea: Chicken Kara-age, alias pui prajit Japonez.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate11
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista