Prawn Biryani
Prawn Biryani este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 846 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de pui, pastă de usturoi de ghimbir, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. 94 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Creveți Biryani( creveți în orez Indian aromat și aromat), qabooli biryani sau qubooli biryani | chana dal biryani, și biryani de pui andhra – biryani Rapid folosind iaurt.
Instrucțiuni
Așezați orezul cu suficientă apă pentru a acoperi într-un castron mic. Înmuiați orezul timp de 2 ore; se scurge.
Amestecați creveții, pasta de usturoi de ghimbir, garam masala, ardeiul negru, cuișoarele, semințele de cardamom, bețișoarele de scorțișoară, sarea, iaurtul și uleiul într-un bol sigur cu microunde până se amestecă bine. Gătiti cuptor cu microunde la înălțime până când creveții sunt roz aprins la exterior și carnea nu mai este transparentă în centru, aproximativ 10 minute.
Scoateți creveții din curry și dați deoparte.
Amestecați orezul, apa și bulionul de pui în curry și amestecați bine. Gatiti la cuptorul cu microunde la inaltime pana cand orezul este fraged, aproximativ 10 minute.
Se amestecă creveții; reveniți la cuptorul cu microunde și gătiți la foc mare până se încălzește, aproximativ 5 minute. Aruncați bățul de scorțișoară, cuișoarele și semințele de cardamom înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.