Plăcintă Tamale Cu Cheddar Și Crustă De Făină De Porumb

Plăcintă Tamale Cu Cheddar Și Crustă De Făină De Porumb
Plăcinta Tamale cu Cheddar și crustă de făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 335 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scallion, coriandru măcinat, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Crustă de făină de porumb din zară (crustă unică), și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unsoare 13x9x2 coacere dish.In o tigaie mare de ulei de căldură se adaugă ardeii și ceapa sote timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Adăugați carnea de vită în tigaie amestecând pentru a sfărâma gătitul aproximativ 5 minute.Se amestecă ingredientele rămase plus 1/4 cană de bere.Puneți în tigaie pregătită și setați aside.In un castron mare combină toate ingredientele uscate, se amestecă pentru a se amesteca well.In un alt castron, bateți iaurtul,ouăle și uleiul pentru a se amesteca.Se amestecă 3/4 cană de brânză, scallions și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă amestecul de iaurt peste amestecul de făină de porumb și se amestecă până se amestecă.Completați umplutura cu amestec de crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Presărați brânza rămasă deasupra și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 kilogram de eglefin tocat1/2 kilogram de eglefin tocat1(vinete)ardei gras, tăiat cubulețeardei gras, tăiat cubulețe1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline negremăsline negre539Nuci de orice fel (tocate)boabe de rinichi, clătite și drenateboabe de rinichi, clătite și drenate454Nuci de orice fel (tocate)nucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentarenucsoara, macinata, plus altele, pentru condimentare2ouăouă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină227Nuci de orice fel (tocate)carne de vită măcinată (sau amestec de carne de vită și porc)carne de vită măcinată (sau amestec de carne de vită și porc)0(poate fi sau trece)coriandru măcinatcoriandru măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chimen măcinatchimen măcinat1ardei iute, tăiat măruntardei iute, tăiat mărunt2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete4(poate fi sau trece)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete1(poate fi sau trece)conserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiuconserve) supă de pui cu conținut scăzut de sodiu1(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți12Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsos de ardei iutesos de ardei iute1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisalsa (îmi place fierbinte!)salsa (îmi place fierbinte!)0(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscallionscallion2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribrânză cheddar ascuțită, mărunțităbrânză cheddar ascuțită, mărunțită57Nuci de orice fel (tocate)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă2966 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriambalați prajitura congelată strat de vanilieambalați prajitura congelată strat de vanilie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista