Plăcintă Cu Zmeură-Lămâie

Plăcintă Cu Zmeură-Lămâie
Plăcinta cu zmeură-lămâie necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 304 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de brânză cremă philadelphia, umplutură de budincă și plăcintă cu aromă de lămâie jell-o, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, care nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Plăcintă Cu Zmeură-Lămâie, Plăcintă Cu Zmeură-Lămâie, și Plăcintă Cu Panglică De Lămâie-Zmeură.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, amestecul de budincă uscată, laptele și coaja de lămâie într-un castron mare cu tel de sârmă până se omogenizează bine. Amestecați ușor 1 cană de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Lingura se păstrează pe fundul crustei; acoperiți cu amestecul de budincă. Se acoperă cu restul de 1 cană de topping bătut și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
ConservăConservă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
3
La frigider 4 ore sau până când este ferm. Păstrați plăcinta rămasă la frigider.

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta poate fi asociată cu Vin Santo, late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista